Jouw Reclame Hoofdkwartier
CORPORATE WEBSITE
CORPORATE WEBSITE

Wil je een website die bijdraagt aan je merkidentiteit en je omzet, dan zijn een breed scala aan specialismen nodig. Li Moon Online heeft de specialisten in huis op je corporate website op alle niveaus uit te werken. Zo staan onze online marketeers, ontwerpers, bouwers en contentspecialisten voor je klaar.

Digital storytelling in het kader van 75 Jaar Dirk Supermarkten

Supermarkt Dirk van den Broek bestaat 75 Jaar. Of Li Moon Online een website inclusief content kon optuigen waarin de hoogtepunten uit de rijke historie van het supermarktconcern werd beschreven? Zo ontstond een sterk staaltje digital storytelling.

Online stond al een website waarop de rijke historie van Dirk werd weergegeven. Deze bestond uit duizenden knipsels, aantekeningen, foto’s en verhalen. Inhoudelijk prachtig materiaal ook, maar Dirk wilde voor haar 75-jarig jubileum graag een nieuw ontwerp voor de website.

Digital storytelling | Li Moon

Simpel, strak & krachtig

De website moest functioneel zijn, publieksvriendelijk en makkelijk te onderhouden. Vandaar dat Li Moon Online een strakke en makkelijke invulbare structuur ontwikkelde, geoptimaliseerd voor mobiele devices. Storyteller RIm Voorhaar dook met oud-medewerkers van Dirk het uitgebreide archief met verhalen in en maakte een eerste selectie op basis van historische hoogtepunten.

Digital storytelling | Li Moon

Digital storytelling om DNA te borgen

De enorme berg aan historisch archiefmateriaal werd teruggebracht tot korte, puntige teksten over de hoogtepunten uit de geschiedenis van Dirk. Met voldoende diepgang om een goed beeld te krijgen van het historisch belang maar niet uitputtend. De historische website moest in de eerste plaats een website worden waar we voor consumenten, leveranciers en (oud-) medewerkers van Dirk het DNA van het supermarktbedrijf borgen. En je DNA borg je het best door je geschiedenis vast te leggen, Dat deden wij in tekst en korte videos als visuele ondersteuning. En met het vastleggen van de geschiedenis en het DNA borgen we in feite de toekomst. Digital storytelling is bij uitstek geschikt om van waarden, visie en missie van een bedrijf een factor van betekenis te maken.

Digital storytelling | Li Moon

Meer informatie? Mail Renee!
Op zoek naar een maatwerkoplossing voor jouw communicatievraagstuk? Maak een afspraak met Renee voor een vrijblijvend voorstel. Vul je het antwoordformulier in dan nemen we binnen een werkdag contact met je op. Liever bellen? 023-5343430. Tot snel!