Jouw Reclame Hoofdkwartier
Met onze Service Level Agreement blijft je website veilig
Beveiligingsupdates en klein websiteonderhoud
Met onze Service Level Agreement blijft je website veilig

Als je een website laat ontwikkelen, wil je dat de beveiliging optimaal wordt ingeregeld. Om die reden biedt Li Moon Online haar klanten een eigen hostingpakket, in combinatie met een Service Level Agreement (SLA). Zo ben je verzekerd van de installatie van veiligheidsupdates en klein websiteonderhoud.

Met onze Service Level Agreement blijft je website veilig

Laat je je website bij Li Moon Online ontwikkelen, overweeg dan ook onze hostingpakketten en Service Level Agreement (SLA) voor beveiligingsupdates en klein websiteonderhoud. Zo blijft je zakelijke website optimaal beveiligd.

Beveiligings­updates WordPress (CMS)

Het content management systeem WordPress is voortdurend in ontwikkeling. Door de miljoenen gebruikers wereldwijd wordt continue gewerkt aan verbeteringen van WordPress of aan de diverse WordPress plugins. Hierdoor komen er regelmatig nieuwe updates uit.
In veel gevallen zijn dit kleine verbeteringen, maar in sommige gevallen gaat het om aanpassingen van volledige functionaliteiten of om noodzakelijke beveiligingsupdates. Het up-to-date houden van de CMS is essentieel als het gaat over het beveiligen en functioneren van de website. Een goed beveiligde website minimaliseert de kans op misbruik en malafide indringers en bevordert het functioneren van de website.

Hosting & Service Level Agreement op CMS en geïnstal­leerde plug-ins

De SLA van Li Moon omvat de installatie van software-updates en beveiligingspatches van het CMS-onderhoud en de door Li Moon geïnstalleerde plug-ins vanaf de datum waarop de overeenkomst ingaat en geldt voor een periode van 12 maanden.

Een jaar lang beveiligd voor € 85,- per maand

Ook je website een jaar lang beschermen? Een belangrijke voorwaarde is dat je website bij Li Moon Online is gebouwd en door ons wordt gehost.
De SLA omvat de installatie van beveiligingsupdates en eventueel herstel van front- en backend van de website, mocht er bij de installatie van een update eens iets mis gaan. Ook monitoren we je website continu op serverfouten en andere storingen die je ranking op Google kunnen beïnvloeden.
Voor onze SLA betaal je een vast bedrag van € 85,- per maand (exclusief BTW). De abonnementsvorm wordt op jaarbasis voorafgaand aan de start van de overeenkomst gefactureerd.

Meer informatie? Mail Mark!
Op zoek naar een maatwerkoplossing voor jouw communicatievraagstuk? Maak een afspraak met Mark voor een vrijblijvend voorstel. Vul je het antwoordformulier in dan nemen we binnen een werkdag contact met je op. Liever bellen? 023-5343430. Tot snel!