Jouw Reclame Hoofdkwartier
Webdesign Haarlem
Coffeemania
Webdesign Haarlem

In 2007 specialiseerden we ons ook in webdesign: corporate website, e-commerce, wordpress website, marketing automation, e-mailmarketing en SEO-tekst. We werken voor grote en middelgrote ondernemingen in B2C en B2B.

Webdesign in Haarlem: specialist in zakelijke websites

Op zoek naar webdesign in Haarlem? Li Moon is specialist in zowel online- als offlinestrategieën. Sinds 2007 ontwerpen we corporate- en e-commerce-websites. We zagen de successen en de missers. Online is geen wiskunde, maar vooral een kwestie van ontwerp en techniek zo goed mogelijk afstemmen op de beoogde gebruiker.

Alles voor on- en offline onder hetzelfde dak

De tijd dat bedrijven een eigen bureau hadden voor online, terwijl een ander bureau offline de strategie uitwerkt, is allang voorbij. Consumenten en zakelijke inkopers verwachten zowel online als offline dezelfde gebruikservaring. Vandaar dat Li Moon sinds 2007 zich als online-specialist ontwikkelde. Zo hebben wij de kennis in huis om een strategie zowel online- als offline uit te werken. Ook bieden wij contentabonnementen als maatwerkoplossing bij iedere strategie.

Corporate webdesign als belangrijk verkoopkanaal

De corporate website is voor veel bedrijven een belangrijk verkoopkanaal geworden. Websites zijn niet langer alleen een etalage, maar kunnen ook een belangrijke bijdrage leveren aan omzet en groei. Waar moet je op letten, wil je je website inzetten als krachtige motor van de sales- of marketingstrategie?

Voorwaarden voor een succesvolle e-commerce

Als consument wil je snel en simpel online een bestelling kunnen plaatsen. Datzelfde geldt voor zakelijke inkopers. Vandaar dat buyer journey en customer journey steeds meer op elkaar gaan lijken. ‘Kost een berg, verkoopt een beetje.’ Dat motto geldt voor veel e-commerceplatforms. Ze maken niet of nauwelijks winst. In dat opzicht lijkt e-commerce op die van de retail in de winkelstraat. In beide kanalen is succes nooit vanzelfsprekend. Dit zijn de voorwaarden om je platform te laten slagen.

“Super snel” bestellen bij Jonaz glasvezelprovider

WordPress website voor content- en online marketing

Bij Li Moon Online bouwen we vooral WordPress websites voor middelgrote en grote ondernemingen. Deze websites hebben vaak een meer complexe structuur en ambitieuzere doelstelling. Zo adviseren onze specialisten over online marketing en contentmarketing. Of ze werken eerst de herpositionering van een bedrijf uit in een nieuwe bedrijfsidentiteit, waarna we de identiteit uitwerken in een WordPress website.

De gestage groei van marketing automation

In de Verenigde Staten werkt al meer dan de helft van alle marketeers met marketing automation-software. In Nederland ligt dat percentage iets lager, maar het aandeel groeit gestaag. Marketing automation komt het best tot z’n recht bij aankoopprocessen in B2B, maar ook voor aankooptrajecten waarin consumenten niet direct of impulsief te beslissen, is marketing automation geschikt.

De sleutel tot e-mail marketingsucces

Bijna 80 procent van de klanten van bedrijven ontvangt aanbiedingen en andere berichten het liefste per e-mail. Bovendien is een e-mailcampagne eenvoudig te personaliseren. Slaag je er ook nog eens in om op een voor de ontvanger goed moment relevante informatie te verzenden, dan heb je de sleutel tot e-mail marketing-succes gevonden.

Vergroot je vindbaarheid én versterk je merk met SEO-teksten

Goede SEO teksten voorzien zo goed als mogelijk in de informatiebehoefte van de consument. Belangrijk is ook dat de pagina’s naadloos aansluiten bij je bedrijfsstrategie en de tone-of-voice van de SEO teksten past bij de toon van al je uitingen, zodat deze pagina’s ook de beleving van je merk versterken.

Bij Li Moon Online verzorgen we je webdesign met hoofd en hart. Marketing is het meest effectief als het mensen raakt. Recht in het hart. Een boodschap die het hart bereikt, nestelt zich in het hoofd. Zo helpen we bedrijven en ondernemingen groeien. Ook groeien? Vertel ons vrijblijvend jouw verhaal dan vertellen wij hoe wij je daarbij helpen.

Meer informatie? Mail Mark!
Op zoek naar een maatwerkoplossing voor jouw communicatievraagstuk? Maak een afspraak met Mark voor een vrijblijvend voorstel. Vul je het antwoordformulier in dan nemen we binnen een werkdag contact met je op. Liever bellen? 023-5343430. Tot snel!