Jouw Reclame Hoofdkwartier
WORDPRESS INTRANET
WORDPRESS INTRANET

Bij Li Moon hebben we de specialisten in huis om je WordPress Website op alle niveaus uit te werken. Of je je website nu inzet voor lead-generatie, e-commerce of als intranet voor je team, de specialisten van Li Moon Online adviseren je. Zo bouwen we samen aan een WordPress website als basis voor de groei van jouw bedrijf.

Een maatwerk WordPress Intranet website laat je team beter samenwerken

Op zoek naar een intranetoplossing voor jouw bedrijf? WordPress is het meest gebruikte Content Management Systeem ter wereld. De website-CMS kan ook heel goed als Intranet worden ingezet. 4 Redenen om voor een WordPress Intranet te kiezen.

WordPress Intranet. Voor als je niet zo’n héle grote jongen bent

Sharepoint van Microsoft is het meest bekende platform voor intranet. Nadeel is dat Sharepoint op een Microsoft-server draait en meerdere fysieke servers vereist. Prima oplossing voor de grote jongens, maar duur, log en bewerkelijk voor jouw bedrijf met 25 tot 100 werknemers. WordPress Intranet is dan veel kosteneffectiever. Daarnaast draait je platform online vanachter een login, zodat je overal ter wereld gemakkelijk inlogt.

WordPress is meest gebruikte CMS ter wereld

29 procent van alle websites ter wereld wordt in WordPress gebouwd. Het grote voordeel van de dominantie van WordPress is dat veel grote softwareleveranciers plugins hebben ontwikkeld, zodat je de deze software moeiteloos aan je website kunt koppelen.

Koppel je WordPress Intranet aan de tools waarmee je het best werkt

Werk je in Sharepoint dan werk je vanuit een Microsoft-omgeving. Niets mis mee, prima software. Met WordPress Intranet zit je niet aan een Office-pakket of CRM van een softwarehuis vast, maar koppel je de tools waarmee je zelf al werkt. G-Suite van Google bijvoorbeeld.

Het beste van 2 werelden

WordPress Intranet biedt het beste van 2 werelden. Het platform voelt in gebruik als een als een website en is makkelijk aan te passen en te onderhouden, maar werkt als intranet, waar ter wereld je ook wilt werken.

Bij Li Moon Online ontwikkelen we je WordPress intranet met hoofd en hart. Een boodschap overbrengen is effectief als dat verhaal mensen raakt. Recht in het hart. Een boodschap die het hart bereikt, nestelt zich in het hoofd. Zo helpen we bedrijven en ondernemingen groeien. Ook groeien? Vertel ons vrijblijvend jouw verhaal dan vertellen wij hoe wij je daarbij helpen.

Meer informatie? Mail Mark!
Op zoek naar een maatwerkoplossing voor jouw communicatievraagstuk? Maak een afspraak met Mark voor een vrijblijvend voorstel. Vul je het antwoordformulier in dan nemen we binnen een werkdag contact met je op. Liever bellen? 023-5343430. Tot snel!